Pure You Coaching

Het Netwerk Acute Zorg Limburg ondersteunt, stimuleert en faciliteert alle ketenpartners in de acute zorg met als doel om de acute zorgpatiënt zo snel mogelijk op de juiste locatie de best mogelijke zorg te kunnen bieden, in goede afstemming en samenwerking met ketenpartners in de regio.
De ambitie van Good Work is om mensen en organisaties te begeleiden op de route naar hun gewenste droomdoel. De rol van Good Work is het aanbieden van advies, ervaringsgerichte opleiding, training en oefening op het gebied van prestatieverbetering binnen alle lagen van een organisatie.
Het ziekenhuis Zuyderland werkt aan de hand van vier kernwaarden. Gastvrij, veilig, doelmatig en professioneel. Ze loopt voorop in innovatie en heeft een uitgebreid opleidingsaanbod. Daarnaast is Zuyderland de grootste werkgever in Limburg
Roos Trainingen biedt individuele trajecten en groepstrainingen voor kinderen, jongeren, hun ouders, en andere volwassenen ter bevordering van de psychosociale weerbaarheid.
De Stichting aMI beoogt kennis over MI te verdiepen en verspreiden. Doelstelling Stichting aMI (associatie Meervoudige Intelligenties). Het doel is de verhoging van kennis en toepasbaarheid van MI ten behoeve van een breder gebruik van alle intelligenties van mensen in hun werk en leven.
Charlemagne College Eijkhagen is een school voor voortgezet onderwijs in Landgraaf met afdelingen voor tweetalig vwo, vwo, havo en vmbo-tl. ‘Create your future’ is het motto van onze school. Wij laten onze leerlingen hun toekomstdromen realiseren door middel van toponderwijs op onze dynamische locatie.
De afdeling Landgraaf maakt deel van het Nederlands Rode Kruis en verzorgt jaarlijks voor kleine en grote evenementen de eerstehulpverlening. Het rode kruis Landgraaf is te vinden op Het Pinkpop festival, de Kennedymars, de Nijmeegse 4-daagse, het Preuvenemint , een wedstrijd van Roda JC, de plaatselijke braderie, carnavalsoptocht of een andere festiviteit.