Pure You Coaching

WORD DE BESTE VERSIE VAN UZELF

Lenny Deeder

Pure You Coaching is een bedrijf dat staat voor eerlijkheid, transparantie en werken zonder te oordelen. De kracht van het bedrijf is het doelgericht coachen en trainen door middel van de kwaliteiten van de cliënt. Het doel is namelijk de beste versie van uzelf te worden en uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Dit leidt tot het behalen van uw persoonlijke doelen en meer rust of juist uitdaging in uw leven. It’s up to you!

De naam Pure You Coaching is ontstaan omdat het belangrijk is dat u puur uzelf kunt zijn, uw eigen pad volgt en eigen keuzes durft te maken. Dit is lastig op het moment dat we denken dat we een zekere rol moeten aannemen en op een bepaalde manier moeten leven. Denk hierbij aan baas, collega, professional, ouder, kind, familielid, of partner of wanneer andere mensen dingen van ons verwachten. Het is belangrijk om terug te gaan naar de essentie en kijken waar u gelukkig van wordt en waar uw kwaliteiten liggen.

De reden om ’s ochtends uit bed te komen moet uit meer bestaan dan alleen het oplossen van problemen of het nakomen van verplichtingen. Ik geloof dat iedereen een passie of doel heeft in zijn of haar leven. Het is mijn doel om mensen hier bewust van te maken en hen te helpen deze passie of doelen na te streven.

Tijdens de trajecten binnen Pure You Coaching ligt de focus op persoonlijke groei en wordt er gestreefd naar het behalen van persoonlijke leerdoelen.

Pure You Coaching biedt uiteenlopende coachtrajecten aan en ik ga graag met u op zoek naar de manier die bij u past.