Pure You Coaching

Bedrijven en organisaties

Pure You Coaching gaat graag aan de slag voor uw bedrijf of organisatie. Binnen een onderneming is het belangrijk om vernieuwend te blijven en te kijken naar prestatie. Om dit te creëren en vast te houden is het welzijn van de werknemer van groot belang. De mate van tevredenheid kan namelijk effect hebben op de gehele sfeer op de werkvloer. Pure you coaching biedt diensten en producten aan om uw onderneming hierin te begeleiden en in te zetten op het hoogst haalbare rendement.

Naast de In-company trainingen (
zie trainingen en workshops) bestaat er ook de mogelijkheid om samen naar de vraag van uw organisatie te kijken en daar een training of workshop voor te ontwikkelen.

Praktijk gericht onderzoek

Het kan voorkomen dat er binnen de organisatie niet alles soepel loopt. Dit kan zijn op een bepaalde afdeling, tussen management lagen of collega’s onderling. Hier kan men veel oorzaken voor aanwijzen. Het kan te maken hebben met onderlinge communicatie, samenwerking, onduidelijkheid van takenpakket of de instelling van werknemers. Het is vaak niet duidelijk waar bepaalde knelpunten zitten en vandaan komen.

Daarnaast is de kern waardoor deze knelpunten zich hebben gevormd nog lastiger om te achterhalen. Het is verstandig om eerst een screening te laten doen binnen de organisatie. Dit om een duidelijk, objectief en volledig beeld te krijgen over wat er binnen de organisatie speelt.

Pure You Coaching gaat midden in de organisatie staan om dit beeld op een professionele, duidelijke en discrete manier te verkrijgen. Ik bied u een onderzoeksverslag aan met de bevindingen en een uiteindelijk advies. Graag ga ik met u in gesprek over de mogelijkheden en licht ik mijn werkwijze toe.

Wilt u meer halen uit de onderneming of het team? Dan nodig ik u uit om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.