Pure You Coaching

r
Previous
Next

Wie ben ik

Graag stel ik mijzelf kort aan u voor. Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Tijdens de opleiding kwam ik erachter dat toegepaste psychologen worden uitgedaagd om creatieve manieren te bedenken om ‘het werken uit het boekje’ in de praktijk dichter bij de cliënt te brengen. Deze creativiteit heeft mij geprikkeld dus ben ik op zoek gegaan naar een unieke manier van coachen.

De eerste stap was het opzetten van mijn bedrijf Pure You Coaching, waar u als persoon centraal staat. Tijdens de begeleiding kijk ik wat voor u werkt. Ik richt me tijdens het traject op uw krachten en talenten. Door het uitgebreide aanbod van begeleidingen zal er altijd een manier zijn die bij u past.

Vanaf 2014 heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken toen ik in Aarlanderveen de opleiding tot paardencoach ben gaan volgen aan de EQ Academy. Sinds mijn zevende hobbelde ik al rond op paarden maar nooit geweten wat paarden echt kunnen betekenen voor ons. Persoonlijk heb ik ook veel van de paarden mogen leren en heb ik zelf ervaren wat voor een kracht en vaardigheden de paarden hebben. In 2017 ben ik naar Nieuw Zeeland gegaan om drie maanden op een ranch te werken en hier heb ik nog meer ervaring opgedaan over paarden maar ook persoonlijke effectiviteit en groei. Het inzetten en gebruiken van uw eigen persoonlijkheid en kwaliteiten brengt u verder dan u kunt geloven.

In 2017 ben ik in aanraking gekomen met de Stichting aMI. Zij maakt zich sterk om mensen in te laten zien dat iedereen op zijn of haar manier intelligent is. Het gaat er namelijk niet om hoe slim iemand is maar hoe men die slimheid gebruikt. Eind 2017 ben ik gecertificeerd als MIDAS coach, foundation level en heb ik mij aangesloten bij de stichting waarin ik de rol vervul van secretaris.

Dit is in het kort wie ik ben, en mijn weg tot waar ik tot nu toe ben gekomen. Graag hoor ik ook uw verhaal.

Lenny Deeder